• Fast fraktpris 99kr per order inom Sverige!
Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish
Öppet köp i 14 dagar!

Om mig


Jag började tappa hår runt 20-25 års åldern. Att tappa hår var inte lätt då jag kände att jag tappade en del av min personlighet.

Alternativen för frisyrer minskade oroväckande fort och det slutade med en helrakad look, något jag aldrig kände mig bekväm i.

Men det finns ju behandlingar som hjälper mot håravfall. Började med en behandling att kamma mig med svinborstborste för att öka blodcirkulationen men det hjälpte tyvärr inte. Testade sedan Regaine, under ett års tid, men det gav inte heller något märkbart resultat. Jag medicinerade mig med alla typer av vitaminer som skulle vara bra för hårutväxt men inte heller något resultat där. Laborerade lite med hårfiber från Toppik och såg lite skillnad, men det tålde inte vatten, så det gick bort. 

Det slutade med 3 st hårtransplantationer men de gav inte i närheten av de resultaten som hade utlovats samt att de gjorde sjukt ont!

Efter att ha spenderat hundratusentals kronor på hårprodukter och behandlingar så gav jag upp att få tillbaka det hår som jag en gång haft.

Besvikelsen var total, samtidigt som jag inte hade något val, jag hade ju testat allt som fanns att tillgå. Fick helt enkelt gilla läget, hur mycket jag ville ha mitt hår tillbaka.


Vändningen kom 5 år senare då vi flyttade till USA. Då dök det plötsligt upp en sponsrad länk i mitt Facebook flöde som handlade om hår. De hade en video på en kille med ett hårsystem som bara dök in i poolen och skakade av sig vattnet som ingenting hade hänt.

Detta satte såklart igång tankar hos mig och tände samtidigt ett hopp, kanske är detta lösningen jag hade gått och väntat på?  Jag gjorde en beställning och det var det bästa beslut jag har tagit i hela mitt liv!


Det har nu gått två år sedan jag fick mitt första hårsystem, vi har flyttat tillbaka till Sverige, och nu vill jag se till att även DU får ditt hår och självförtroende tillbaka!


Med Vänliga Hälsningar,

Patrik 

Här står jag med mitt hårsystem, hårersättning.